Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

S U O J E L U S E N K E L I T


  

Suojelusenkelit

ENKELIT

 

Oletko koskaan sattunut tapaamaan oikean ihmisen oikeaan aikaan?

--

Oletko koskaan saanut valkoisen höyhenen kuin tyhjästä?

--

Oletko koskaan pelastunut vaaratilanteesta ihmeen tavoin?

--

Jokaisella meistä on oma suojelusenkeli. Suojelusenkelit kulkevat aina rinnallamme auttaen, tukien ja ohjaten.

Syntyessämme ensimmäisen kerran, meille valitaan oma suojelusenkeli, joka kulkee kanssamme kaikkien elämiemme ajan.

--

Suojelusenkelit haluavat auttaa meitä, mutta henkisten lakien alaisina he eivät voi tehdä sitä ellemme itse sitä pyydä. Jos haluat suojelusenkelisi apua, niin PYYDÄ!

--

Suojelusenkelit nauttivat saadessaan helpottaa elämäämme – heille mikään ei ole liian pientä tai suurta. He voivat auttaa meitä ostamaan täydellisiä lahjoja, ajamaan varovasti tai tapaamaan sellaisia ihmisiä, jotka voivat olla meille avuksi. He myös tuovat elämäämme yhteensattumia.

Suojelusenkeli on kirjaimellisesti omantunnon vartija, joka kehottaa meitä tekemään oikein ja saa ajatuksia pälkähtämään päähämme.

--

Jos suojelusenkelit eivät voi auttaa meitä suoraan, he voivat tuoda eteemme kirjan, joka ehkä sisältää vastauksen kysymykseemme tai he voivat saada meidät laittamaan radion tai television päälle, jotta voisimme kuulla/nähdä mitä tarvitsemme.

 

 

ENKELIT AUTTAVAT

 

Enkelit tulevat avuksemme kolmessa tapauksessa.

Ensinnäkin silloin, kun huudamme apua sielumme syvyyksistä. He voivat auttaa meitä käyttäen myötätunnon sädettä Armon lakien mukaisesti.

Kun sielu kutsuu, ihminen on itse valmis muuttamaan elämäänsä. Silloin enkelit voivat puuttua asiaan. Jos pyyntömme sen sijaan kumpuaa ahdingosta tai turhautuneisuudesta, ne tulevat egolta. Jos enkelit pelastaisivat egomme, emme muuttaisi tapojamme. Siksi he eivät voi auttaa.

--

Toiseksi, enkelit voivat sekaantua elämämme suunnitelmaan. Jos meidän on tarkoitus kuolla lapsena tai nuorena aikuisena, heidän on sallittava sen tapahtua. Enkeleiden tulee myös kunnioittaa "korkeamman minän" ohjeita. Se tarkoittaa sitä, että jos sielumme haluaa herätyksen esim. sairauden, onnettomuuden tai taloudellisen katastrofin muodossa, enkelit ovat rinnallamme rakastaen ja myötäeläen ja heidän on annettava meidän käydä kokemuksemme läpi.

--

Kolmannessa tapauksessa enkelit voivat auttaa meitä, jos pyydämme sitä. He eivät kuitenkaan voi pelastaa meitä omien typeryyksiemme, ahneutemme tai hätäilyn seurauksilta. Jos päätämme mennä naimisiin itselle täysin epäsopivan henkilön kanssa tai tuhlaamme rahamme naurettavaan tai erittäin epävarmaan yritykseen, joudumme kantamaan itse seuraamukset.

Yksikään korkea olento ei veisi meiltä oppiläksyjämme, koska ne ovat meidän kasvumahdollisuudet.

 

 

AVUN PYYTÄMINEN

 

Pyytäessämme apua, opastusta tai ohjausta enkeleiltä, on tärkeää, että tietoisesti pyydämme heidän apuaan.

--

Universaalien lakien mukaan, korkeampien henkisten hierarkioiden edustajat yleensä auttavat meitä vasta sitten, kun pyydämme heidän apuaan. Olemme täällä opettelemassa valintojen tekemistä oman vapaan tahtomme mukaisesti. Luomme oman elämämme omilla valinnoillamme. Valintojemme taustalla ovat ajatuksemme, uskomuksemme ja käyttäytymismallimme. Korkeampien henkisten hierarkioiden edustajat kunnioittavat meidän vapaata tahtoamme ja valintojen tekemisen oikeuttamme ja tämän vuoksi he eivät yleensä ns. puutu elämäämme, ellemme itse pyydä heidän apuaan.

--

Voimme esittää pyyntömme heille hiljaa mielessämme tai lausua pyyntömme ääneen ja kuvailla tilanne johon haluamme muutosta ja lopuksi kiittäkäämme heitä heidän avustaan.

 

 

MERKIT

 

Enkelit käyttävät samanaikaisuutta ja yhteensattumia hyväkseen antaessaan meille merkkejä elämämme suunnasta ja läsnäolostaan.

--

Joskus enkelit antavat meille fyysisiä esineitä muistuttaakseen, että he ovat apunamme.

Kun kysymme vilpittömästi neuvoa, meille annetaan vastaus. Meidän tehtävämme on pysyä avoimina ja vastaanottavaisina. Voimme saada vastauksen jostakin kirjasta, jonkun toisen puheista, televisiosta tai radiosta. Vastaus voi myös pälkähtää päähämme tai voimme nähdä siitä unta. Enkelit saattavat vastauksen tietoomme jollakin keinolla.

--

Enkelit toimittavat viestejä ja merkkejä monella tapaa. Enkelit voivat pyytää esim. perhosta tai lintua lentämään läheltämme. He voivat myös viestittää jotakin niin, että kuulemme saman laulun moneen kertaan. Kiinnitä huomiota laulun sanoihin. Myös laulun meissä herättämä tunnelma voi viestittää jotain tärkeää sisäisestä tilasta, toiveista ja tarpeistamme. Enkelit voivat myös laittaa jonkin esineen tiellemme, jotta huomaisimme sen ja siihen liittyvän viestin.

 

 

HÖYHENET

 

Enkelit ilmaisevat olemassaolonsa usein pienillä valkoisilla höyhenillä. Jos selviämme vaikkapa täpärästi vaaratilanteesta, enkelit monesti jättävät jälkeensä höyhenen. Höyhenillä he viestittävät meille olemassaolostaan ja avustaan. Höyhen voi olla merkki, että avunpyyntömme on kuultu, se voi olla opaste jos olemme eksyneet tai se voi olla lohdutus tai vastaus johonkin kysymykseen.

Kun eteemme tupsahtaa kuin tyhjästä valkoinen höyhen, on hyvä muistaa mitä olemme juuri ajatelleet ja millaisessa tilanteessa höyhen on meille toimitettu.

 

 

ENKELIN KOSKETUS

 

Me voimme pyytää enkeleitä antamaan meille fyysisen kosketuksen. Jotkut tuntevat selvän käden kosketuksen, että luulevat sitä todelliseksi ihmiseksi ja järkyttyvät, kun huomaavat olevansa yksin.

--

Hienovaraisempia aistimuksia enkeleistä voivat olla, kuten viileä tuulahdus iholla, hajuveden tuoksahdus, äkillinen rauhan tai rakkauden tunne tai siipien syleily.

Usein tuo hetki tuntuu harhalta ja muutaman sekunnin päästä uskomme kuvitelleen kaiken. Jos koet tällaisen aistimuksen, talleta se sydämeesi, sillä enkelit tekevät kovasti töitä antaakseen meille aistimuksen läsnäolostaan.

 

 

IHMEET

 

Enkelit tekevät usein ihmeitä. He voivat pelastaa meidät varmalta kuolemalta ihmeellisellä tavalla, he voivat järjestää meille täydellisen työpaikan täysin yllättävällä tavalla tai he voivat järjestää raha-asioita tai apua meille ihmeen tavoin.

Olkaamme avoimia ottamaan ihmeitä vastaan elämässämme. Avaamme oven ihmeille silloin, kun olemme valmiita antamaan ongelmamme ja siihen liittyvät pelot Luojan haltuun.

--

Enkelit ilmestyvät meille monenlaisessa muodossa. He voivat ilmaantua esim. lintuna, perhosena tai eläimenä. He näyttäytyvät meille vain sellaisessa muodossa, jonka voimme hyväksyä.

 

 

  

Tekstin alkuperä:

Copyright © 2002 Kustannus Oy Taivaankaari ja Diana Cooper

+

omia kokemuksia

----------

---
--

--


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com