Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

RSS

 Hei pitkästä aikaa!
21.02.2019 14:09 | Niksu

 

 


Heissan!

Jotain olen tainnut kertoa...

Elämä on yhtä hullunmyllyä ollut viimeiset neljä vuotta. En ole jaksanut näillä sivuilla käydä aika päiviin, kerta kaikkiaan ei voimat ja halu ole olleet kohdillaan. Tämä vuosi alkoi hieman iloisesti, mutta kommelluksia yhä vaan.. En tiedä miksi, mutta joku ohajasi minut tänne omille sivuille, luin ja katselin ja ihmetelin, että minäkö olen nämä sivut tehnyt? Olin aivan äimän käkenä ja kyyneleet tulvahti silmiini.. Nyt hartain toiveeni olisi, että löytäisin taas sen rauhan sydämeen ja ilon tehdä asioita ja osallistua elämään.

Jotain olen tainnut kertoa, mutta kerrataan vielä.

Isäpuoleni sairastaa syöpää, ei parane ikinä ja nyt ovat hoitokeinot loppuneet, ei mitään enää tehtävissä.

Äitini muisti hapertuu päivä päivältä, liian paljon kärsimystä, kestämistä yms.
Pari enoa meni tuossa välissä myös, rakas lempi eno ihan vasta :-( 

Tyttäreni sain pojan 3,5 vuotta sitten, se oli minulle täysi yllätys ja pahin mahdollinen pelkoni... No poika on rakas, mutta on se aika kova luu ja tyttäreni ei ole ihan vahvin ihminen poikaa kasvattaa, siis pitämään jöötä, muuten hän on hieno äiti!

Eilen vesseli onnistui työntämään papcornin siemen nenäänsä, kaksi tuntia painittiin, että saatais se ulos.. lopulta Hyvinkään sairaalaan, eivät onnistuneet sielläkään. Tänään, hetki sitten he lähtivät Meilahteen, nukutuksella todennäköisesti tuo onneton siemen saadaan pojan nenusta ulos. Nyt kaivattaisiin rukousapua!

Tämmöisiä kuulumisia tällä hetkellä, toivottvasti asiat lähtee parempaan suuntaa, mutta surua on edessä vielä ja paljon :-(

Kaikesta huolimatta, valoa, iloa ja rakkautta teille kaikille!


( Päivitetty: 21.02.2019 14:58 )

 - Niksu | Kommentoi Voi ihmettä!
24.09.2016 15:22 | Niksu

Hellurei kaikki rakkaat ihanat ihmiset!

Kylläpä on vuodet vierineet, en ole täällä sivuilla aikoihin käynyt. Elämä on kuljettanut, satuttanut, koskettanut, kasvattanut...

Ihan ensimmäiseksi haluan kertoa, että minusta tuli mummo lähes vuosi sitten. Tyttäreni sai pojan 12.10.2015

Ennen tuota eli alkukesästä saimme tietää, että isäpuoleni on sairastunut syöpään. Vielä on elossa, mutta kuinka pitkään...

Viime vuoden keväänä eli puolitoista vuotta sitten sattui minulle työtapaturma. Kymmenen kilon rautatanko putosi puolentoista metrin korkeudelta pystysuoraan jalkateräni päälle. Puoli vuotta olin lähes jalaton ja siihen kehkeytyi sellainen.. ei muista, mutta eräänlainen jälkitila joka vieläkin vaikuttaa, eli tunnepohjainen ja jalka elää ns. omaa elämäänsä.

Sivujen ylläpito on jäänyt, harmillista, mutta näinhän se on, aikansa kutakin. Toivon, että kerkiän jatkossa edes sillon tällöin käväistä kertomassa kuulumisia ja vaihtamassa kanssanne ajatuksia.

S-osoiitteni niksuj4@gmail.com ei sitten enään pelitä, koska en pääse sinne kirjautumaan sisään, mutta laittakaa viestiä tänne tai vieraskirjaan!

Nyt nuhanenä menee niistää ja lepäilee, flunssa hieman yllätti.

Valoa, iloa ja rakkautta teille kaikille ♥

Lämpöisin terveisin Niksu


 - Niksu | Kommentoi Kutsu
30.11.2015 21:09 | Niksu

Hei kaikki rakkaat ystävät!

 

Tunnen itseni täysin pölvästiksi, kun nyt vasta kiinnitin asiaan huomiota, nyt kun omalla kylällä tapahtui ikävä asia.

Minua pari vuotta vanhempi perhellinen nainen tapettiin täällä, omassa kylässäni, ihan tuossa lähellä missä kuljen lähes päivittäin :-(

Minulle tuli voimaksa kutsu pyytää rukousapua teiltä kaikilta. Jotenkin tuntuu, että nuoret, hyvin hyvin monet nuoret ja vanhemmatkin, jotka ovat olleet kentis koulukiusattuja, perheellä on ehkä mennyt huonosti, huomiota ei ole saatu tai muulla tavoin syrjäytyneitä. He koittavat etsiä apua, turvaa, ystäviä, saamatta sitä koskaan ja lopulta päätyvät kamaliin tekoihin saadakseen itsensä kuuluviin.

Nyt pyydän teitä ystävät hyvät, rukoiltaisiinko näiden eksyneiden sielujen puolesta, että yhteiskunta oikeasti alkaisi kuuntelemaan heitä, me ihan kaikki, jotta näin pitkälle ei tarvitsisi mennä ja että jokainen yksilö huomioitaisiin ja rakastettaisiin heitä sellaisina kuin ovat, ihan omana itsenään.

Kiitän sydämestäni jokaista edes hyvän ajatuksen lähettämisestä!

Jonakin päivänä voimme olla itse, lapsemme, läheisemme samassa tilanteessa, otetaan toisetkin huomioon!

KIITOS!

Terveisin Niksu


 - Niksu | Linkki HYVÄÄ JOULUA!
24.12.2011 13:22 | Niksu

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA!

 

 

Toivottelee

Niksu perheineen


 - Niksu | Kommentit (3)Kommentoi Aika suorastaan juoksee...
12.11.2011 12:47 | Niksu

Halippatsuippa ystävät hyvät!

Aika rientää hurjaa vauhtia, joskus tuntuu ettei kerkiä tehdä yhtikäs mitään. Näitä sivujakin on päivitetty koskahan lie viimeksi.

Sen lisäksi että aika rientää, on tämä elo ollut varmasti yhdelle jos toiselle aikamoista vuoristorataa ja muutosten aikaa. Moni asia on muuttunut ja lähes kaikki huonompaan suuntaan, mutta kun tarpeeksi alas vajoaa, ei ole enää muuta suuntaa kuin nousta ylöspäin, niitä aikoja odotellessa, purraan hampaat yhteen ja koitetaan kestää ja nähdä se hyvä elämässä mitä vielä on. Pidetään lippu korkealla, koitetaan ajatella positiivisesti ja unelmoidaan hartaasti paremmasta huomisesta - kyllä se aika vielä tulee!

Minullakin on tämä vuosi ollut aikamoista showta, niin henkisesti kuin taloudellisestikkin. Välillä on meinannut vajota masennukseen, mutta sinnitelty on ja onneksi ne jaksot ovat olleet ohimeneviä. Talous on ollut ihan kuralla ja aikuista tytärtä tässä vielä koettanut ruokkia ja jeesaa muutenkin. Sosiaalitoimisto, työkkäri ja kela on sellasia laitoksia, että takuulla ihminen pistetään täysin polvilleen ja halvennetaan kaikin mahdollisin tavoin ja jos jotain yrittää siitä sakotetaan rankalla kädellä, eipä siis ihme jos työttömät eivät enää edes halua hakea töitä. Mutta niitä parempia aikoja odotellessa..

Jokaisella omat ongelmansa, toinen voi tuntua toisesta mitättömälle, mutta kyllä se kokijalleen on just ihan riittävästi suuri kannettavaksi. Kukin saa ansionsa mukaan niin hyvässä kuin pahassakin. Eikä sitä hyvääkään olis ilman pahaa ja huonot ajat ovat oppiläksyjä joista on tarkoitus oppia ja arvostamaan niitä hyviä aikoja.

Itse olen oppinut aika hyvin elämään päivä kerrallaan, turha murehtia huomista, kun ei tiedä onko sitä enää elossakaan.. Murehditaan sitten kun on aika, ei ennen eikä jälkeen. Aina se ei ole helppoa, mutta pitää vaan koittaa nollaa ajatukset ja touhuta jotain joka vie ajatukset muualle, mistä saa iloa ja johon voi purkaa huonoa energiaa.

Elämä jatkuu ja eiköhän se hyväkin aika taas tule tavalla tai toisella, asiat tulee varmasti muuttumaan, sillä näinhän tämä maailma ei tule toimimaan. Muutamilla on kaikki maailman rahat taskuissaan kun lopuilla ei ole mitään... näes, eihän se raha ole mihinkään kadonnut, toiset vaan on ahnehtinut hieman liikaa.. Kiitos heille, koko maailma kärsii!

Marraskuu on jo puolessa välissä, reilun kuukauden päästä on joulu! Minä kävin eilen ostamassa muutaman ns. jouluvalon, pikkunen kynttelikkö ja sellainen tähtiverho, ei mitään värikästä vaan valoa pimeyteen, pikku piristykseksi.

Hirmuisesti voimia kaikille, valoa ja iloa ja rakkautta. Hyvää alkavaa talvea, syökää D-vitamiinia, hemmotelkaa itseänne kaikin mahdollisin tavoin, hengittäkää syvään, ajatelkaa hyviä asioita ja tehkää elämästä elämisen arvoista.

Yhdessä porskutellaan eteenpäin -->


 - Niksu | Kommentit (2)Kommentoi


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com