Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

A I V A S J A M A A

-

Niin maassa kuin taivaissa

Niin ylhäällä kuin alhaallakin. Tämä on ensimmäinen lainalaisuus maailmakaikkeudessa. Niin maan päällä kuin taivaissa.
 
Jos olet isä tai äiti, rakastat lapsiasi olivatpa he sylivauvoja, lapsia tai aikuisia. Uskot heihin, vaikka heillä saattaisikin olla vaikea vaihe elämässään. Äiti saattaa puistella suruissaan päätänsä lapsensa käytöksen johdosta, mutta hän ei tuomitse lastaan. Hän tietää lapsensa oppivan.
 
Pikkulapsen vanhemmat eivät rakasta lastaan vähemmän siksi, että tämä on mustasukkainen pikkusiskolleen. He yrittävät auttaa häntä selviämään ristiriitaisista tunteistaan. Lapsen kasvaessa vanhemmat rakastavat häntä yhä hänen tuskaillessaan koululäksyjen kanssa. Vanhemmat antavat apua lapsilleen.
 
Jumala ei lakkaa rakastamasta sinua, kun tunteesi ovat kuohuksissa tai kun jokin on sinulle vaikeaa. Hän ei myöskään tuomitse sinua. Hän pikemminkin auttaa sinua enkeltensä kera.
 
Viisaat vanhemmat tukevat lapsiaan näiden lahjakkuuksien alueella. Samalla he antavat lapsilleen tilaa oppia virheistään. Mitä järkevämpi lapsi on, sitä enemmän valinnanvapautta hänelle annetaan.
 
Emme voi aina estää lapsiamme kärsimästä tekojensa seuraamuksia. Voimakastahtoiset lapset joutuvat vaikeuksiin halujensa tähden. Olet varmaankin nähnyt pikkulapsen, joka kaikista kielloista huolimatta menee ja asettaa kätensä tulikuumalle hellan levylle. Usein on niin, että ainoastaan kivun tunne auttaa oppimaan.
 
Meillä on myös valinnanvapaus. Kuten järkevät vanhemmat, Jumalallinenkin taho puuttuu peliin, jos eksymme aivan liian kauas polulta. Henkisten lakien alaisena Jumalakaan ei kuitenkaan pakota meitä omaan tahtoonsa. Jos haluamme kivetä tietämme helvettiin, Jumala antaa meidän oppia vaikeimman kautta.
 
Kuten missä tahansa perheessä, Jumala pitää tarkkaan huolta nuoremmista sieluista ja antaa enemmän vastuuta vanhemmille.
 
Haluatko, että rakkaimpasi ovat onnellisia, tyytyväisiä, menestyksekkäitä ja terveitä? Jos todella rakastat jotakuta, tietenkin haluat. Aivan samoin Alkulähdekin haluaa sinun, rakkaan lapsensa, olevan onnellinen, tyytyväinen, menestyksekäs ja terve.
 
 
~~~~~~~~~~
Maailmankaikkeus rakastaa sinua ja näkee sinut tulevaisuudessa henkisesti valaistuneena ihmisenä riippumatta siitä, millaisia virheitä maan päällä teet.
 
~~~~~~~~~~
Maailmankaikkeus odottaa meitä tuomitsematta, kun keräämme elämänkokemusta ja opimme asioita. Kun olemme valmiita, se avaa meille uusia ovia.
 
~~~~~~~~~~
Kun olet onnellinen, taivas riemuitsee. Jumalan tahto on, että teet sitä mistä tulet onnelliseksi, tyytyväiseksi ja mistä itsetuntosi kohenee.
-
~~~~~~~~~~
 
(Lue lisää: Diana Cooper, Hieman henkisistä laeista)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


 

-

-


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com