Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

-

Ä Ä N T E N E N K E L I T


 

Äänten Enkelit

-

ÄÄNTEN ENKELIT

Pyynnöstäsi mahtavat Äänten enkelit käyttävät ääntäsi parantamiseen, rauhoittamiseen, puhdistamiseen tai sekä muiden että itsesi auttamiseen. Jos laulat tai hyräilet tai soitat jotakin instrumenttia, he ottavat musiikistasi tarvitsemansa värähtelyn käyttääkseen sitä taivaallisiin tarkoituksiin.

Taivaallinen äänikylpy on hieno tapa ottaa yhteyttä enkeleihin. Joku ryhmästä menee joko seisomaan piirin keskelle tai istumaan selkä seinään päin. Pyydä sen jälkeen enkeleitä käyttämään ääntenne värähtelyjä hyväkseen ja antamaan piirin keskellä olevalle sen, mitä hän tarvitsee. Pyydä kaikkia hyräilemään tai lausumaan yhdessä ”om” kohdistaen äänensä piirin keskellä istuvaan henkilöön. Ryhmässä tämä tuntuu taianomaiselta. Tämän voi luonnollisestikin tehdä myös kaksin.

On vieläkin tehokkaampaa, jos hyräilet tai laulat rakastavasti jonkun toisen nimeä ja kohdistat äänesi suoraan häneen pyytäen samalla Äänten enkeleitä käyttämään ääntäsi hänen hyväkseen. Valitsit nimesi itse ennen syntymääsi ja välitit sen telepaattisesti vanhemmillesi, jotta he nimeäisivät sinut sen mukaan. Aina kun nimesi lausutaan, sen ominaisvärähtely vetää sielusi oppiläksyjä puoleensa. Jos sinua puhuteltiin lapsena vihaiseen tai arvostelevaan sävyyn, saatoit omaksua ajatuksen, että sielusi taival tulee olemaan vaikea. Siinä tapauksessa teet itse omasta elämästäsi vaikeaa. Kun kuulet joko ihmisen tai enkelin lausuvan nimesi rakastavaan sävyyn, koet sen eheyttävän ja kannustavan sinua.

Voit pyytää Äänten enkeleitä auttamaan sinua monin eri tavoin.
Hyräile ”om” keskittyessäsi siihen, mistä haaveilet, tai minkä näet mielessäsi, ja kutsu enkelit lataamaan mielikuvasi täyteen energiaa. Saat aina väkevää apua, kun turvaudut arkkienkeli Mikaeliin katkaistaksesi sidokset, jotka kytkevät sinut johonkin asiaan tai henkilöön. On todella tehokasta, jos hyräilet samalla, kun kuvittelet siteitä mielessäsi, ja kutsut arkkienkeli Mikaelin purkamaan ne ja vapauttamaan sinut niistä. Hyvä tapa hoitaa sisäistä, pientä lasta itsessäsi on pyytää enkeleitä syleilemään häntä. Kun kuvittelet sisäistä lastasi, hyräile samalla rakastavasti hänen nimeään. Enkelten rakkaus virtaa lapseen ja vapauttaa sen.Palveluharjoitus:

Hyräile rakastavasti sen henkilön nimeä, joka tarvitsee kipeästi apuasi, ja pyydä enkeleitä ottamaan hänet syleilyynsä. On suureksi avuksi, jos teet tällä tavoin alistavien tai väkivaltaisten hallitusten johtajille, koska se tarjoaa heille mahdollisuuden avata sydämensä muutokselle. Keskity sellaiseen kielteiseltä tuntuvaan 
paikkaan, joka mielestäsi kaipaa puhdistamista. Hyräile tai laula ja kutsu samalla enkelit muuttamaan nuo alhaiset energiat hienommiksi energioiksi äänesi avulla.

-

-

(Lue lisää: Diana Cooper, Ihanat enkelit)

Auringon valoa ja syksyn värejä!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

-

-

-


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com