Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

RSS

 Elämän tarkoitus hukassa?
24.09.2010 09:46 | Niksu

AAMUN AJATUS

Jos sinusta tuntuu ettei elämälläsi ole mitään tarkoitusta,
niin voisiko se johtua siitä, että et ole sitoutunut mihinkään
sellaiseen, joka toisi tarkoituksen tullessaan?


 - Niksu | Kommentoi KENEN JOUKOSSA SEISOT?
10.05.2010 10:59 | Niksu

KENEN JOUKOSSA SEISOT?

Alistujat
Tähän ryhmään kuuluvat ihmiset eivät aseta itselleen päämääriä eivätkä tee päätöksiä. He ovat haluttomia miettimään, mitä he tahtovat kokea, oppia tai saavuttaa elämässään.

Epäröijät
Heillä on unelmia, mutta he pelkäävät vastata unelmansa haasteisiin. He ovat epävarmoja onnistumisestaan. He eivät osaa luottaa itseensä ja kykyynsä saada asioihin vauhtia.

Jossittelijat
Nämä ihmiset ryhtyvät toteuttamaan tavoitteitaan. He tietävät tehtävänsä. He asettavat päämääriä. Mutta kun ensimmäiset vastoinkäymiset ilmaantuvat, he luovuttavat ja keksivät tekosyitä, miksi se ei ollutkaan hyvä juttu.

Onnistujat
He eivät koskaan luovuta. He haluavat. He tietävät miksi ja keksivät aina miten. He inspiroivat muita. He asettavat päämääriä ja pitäytyvät niissä, olivatpa olosuhteet kuinka haastavia tahansa. He pysyvät uskollisina itselleen ja muille.


 - Niksu | Kommentoi KYLLÄ SINÄ OSAAT
19.11.2009 10:51 | Niksu - Ajatusten Aamiainen no 2274

KYLLÄ SINÄ OSAAT

"Ei minusta ole siihen" -asenne on varmaan ollut suurin yksittäinen este sille, että ihmiset eläisivät innostavaa, tapahtumarikasta ja saavutusten täyttämää elämää. "Minä en koskaan pääse eroon veloistani." "Minä en yksinkertaisesti pysty tulemaan toimeen hänen kanssaan." "Ei minusta ole laihduttajaksi."

Kun henkilö sanoo että hän ei pysty, hän on oikeassa. Hän ei pysty koska hän ei edes yritä. Kun juttelen ihmisten kanssa ja kyselen heidän suunnitelmistaan, jotkut kertovat kaikki ne asiat, joita he eivät osaa ja joihin he eivät usko pystyvänsä. He tarjoilevat tekosyitä.

Ei ongelmana ole velat, toiset ihmiset, laihduttaminen tai uuden ammatin oppiminen. Ongelmana on "ei minusta ole siihen" - asenne. Kun tuosta asenteesta hankkiutuu eroon, osoittautuu se nopeasti yhdeksi elämäsi arvokkaimmista investoinneista.

Sinä pystyt, jos vain ensin uskot pystyväsi. Kun sinä päätät panna kaikkesi peliin ja tehdä parhaasi, ei maailmassa ole sillä hetkellä ketään, joka suoriutuisi sinua paremmin.

-Jussi


 - Niksu - Ajatusten Aamiainen no 2274 | Kommentoi AAMUN AJATUS
19.08.2009 08:54 | Niksu

AAMUN AJATUS


On kolme asiaa, jotka lapsi voi opettaa aikuiselle.
Ole onnellinen ilman mitään syytä; puuhaa aina
jotain; ja osaa vaatia – kaikella voimallasi
– sitä mitä haluat.

-Paulo Coelho

TENAVATUOKIO

Kyselin serkkuni 6-vuotiaalta tyttäreltä, Aidalta, miksi lapset jaksavat
touhuta kaiken päivää energisenä, mutta meitä aikuisia joskus
nukuttaa päivälläkin. Aida vastasi: "Siksi koska lapset leikkivät kaiken
aikaa ja niillä on silmät auki hämmästyksestä koko ajan.”

–Eva

Noora (3v.) oli piirtänyt hienon hevosen. Äiti ihasteli sitä ja kyseli, että
miten Noora on sellaisen osannut piirtää. "Ensin mä mielikuvittelin
olevani mestari ja sitten mä piirsin sen".

–Merja


 - Niksu | Kommentoi STRESSI HALLINTAAN
18.08.2009 08:33 | Niksu

STRESSI HALLINTAAN

Luennoitsija esitelmöi yliopistolla stressin hallinnasta. Hän nosti ylös vesilasin ja kysyi yleisöltä: ”Paljonko luulette tämän painavan?”

Opiskelijoiden vastaukset vaihtelivat 50:stä 500 grammaan. Luennoitsija sanoi: ”Hyvä. Mutta tärkeää ei kuitenkaan ole kuinka paljon se todellisuudessa painaa.Tärkeää on se kuinka kauan joudut pitämään sitä ylhäällä. Jos kannattelen sitä minuutin, se ei tunnu missään. Mutta jos joudun pitämään sitä ojennetun käteni varassa tunnin, on käsivarteni taatusti kipeä. Jos kannattelen sitä vuorokauden, joudutte tilaamaan ambulanssin.

Tämän esimerkin opetus: mitä pidempään kannat taakkaasi, sen painavammaksi se käy. Meidän on aivan pakko laskea alas aluksi kevyeltäkin tuntuva taakka, jotta voimme rentoutua ja jatkaa taas.


 - Niksu | Kommentoi


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com