Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

R U K O U K S I A


 

Rukouksia

-

   
-

 

-
RUKOUS - MITÄ SE ON?

Rukous on sisäinen mietiskelyn muoto, joka on tärkeä peloista vapautumisen keino. Anna rukouksen viedä sinut lähemmäs valoa, joka on Jumala, hetkeen juuri sopivimmalla tavalla. Älä yritä hallita rukouksiasi vaan anna rukoilemisen tapahtua yhtä vapaamuotoisesti kuin 
minkä tahansa tärkeän keskustelun. Elä tässä hetkessä rukoillessasi äläkä torju mielessäsi yhtäkään rukouksen synnyttämää ajatusta tai tunnetta. Yhtenä hetkenä olet iloa täynnä ja heti seuraavana surullinen tai katuvainen. Pyydä silloin Taivaalta apua ja anna kunnioituksen hiljentää mielesi. Jokainen rukoillen viettämäsi hetki 
on kuin panisit rahaa pankkiin. Me emme kuitenkaan pidättele rukouksiasi pankissa säästötilillä vaan annamme jokaisen rukouksen kulkea vapaasti omaa tietään, ja silti se on sinun pääomaasi; kaikki korko ja muut päivittäiset edut tulevat hyödyksesi. Kasvata rukoustesi määrää ja ota vastaan niiden tuoma apu. Jokainen rukouksesi on enkeli, joka auttaa sinua matkallasi.

Meidän tarkoituksenamme ei ole auttaa sinua rukoustesi muotoilemisessa vaan ainoastaan rohkaista sinua rukoilemaan. Aamu on hyvä aika rukoilemiseen: Ennen kuin varsinaisesti heräät, käyt keskustelua Luojasi kanssa. Kun pääsi lepää edelleen tyynyllä ja silmäsi ovat vielä uniset, heräät Rakkaan Luojasi ääneen. Mikä taivaallisen ihana tapa aloittaa päivä! Tällainen iloinen päivän aloitus tuo mukanaan varmasti monen monta onnellista ihmeiden täyttämää hetkeä!

Ota sen jälkeen meihin sisäisesti yhteys päivän mittaan keskittyneiden rukousten ja mietiskelyn välityksellä. Näin saamasi välähdykset Jumalasta voivat virkistää ja ladata sinua heti, kun olet väsynyt. Jätä huolesi vain meidän haltuumme ja anna meidän kuljettaa ne pois kuin huoltomies roskat. Ei ole olemassa sellaisia murheita, joita emme ottaisi avosylin vastaan, rakas ystävä. Anna ne kaikki pois!

Rukous merkitsee yksinkertaisesti vain ”jälleenliittymistä”, ja jälleenliittyminen Jumalan kanssa on tie loputtomaan innoitukseen ja elinvoimaisuuteen. Rukoilemisesta on tullut joillekin velvollisuus. Velvollisuudentunnostakin tehty rukoileminen on kuitenkin hyvin voimallista ja siitä on hyötyä niille, jotka jo sädehtivät muutenkin. Rukoileminen on näet kuin pysähtyisi huoltoasemalle tankkaamaan, tarkistamaan öljyt ja tekemään kaiken muun tarvittavan. Voit rukoilla milloin tahansa pyrkimällä mielessäsi saamaan yhteyden kotiisi Taivaassa. Pyydä mielessäsi apua rakastavalta Jumalalta, ja rukouksesi on valmis. Voit olla varma siitä, että me olemme aina valmiit auttamaan sinua ja ettei rukouksiasi koskaan tyrmätä.


Kuiskauksia - Doreen Virtue


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
-

 


ISÄ MEIDÄN RUKOUS
 
Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä
meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anne meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta
ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
 
Aamen

 


-
 
SUURI RUKOUS
 (Välittänyt Alice Bailey)
-
Valon lähteestä Jumalan mielessä