Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

R U K O U K S I A


 

Rukouksia

-

   
-

 

-
RUKOUS - MITÄ SE ON?

Rukous on sisäinen mietiskelyn muoto, joka on tärkeä peloista vapautumisen keino. Anna rukouksen viedä sinut lähemmäs valoa, joka on Jumala, hetkeen juuri sopivimmalla tavalla. Älä yritä hallita rukouksiasi vaan anna rukoilemisen tapahtua yhtä vapaamuotoisesti kuin 
minkä tahansa tärkeän keskustelun. Elä tässä hetkessä rukoillessasi äläkä torju mielessäsi yhtäkään rukouksen synnyttämää ajatusta tai tunnetta. Yhtenä hetkenä olet iloa täynnä ja heti seuraavana surullinen tai katuvainen. Pyydä silloin Taivaalta apua ja anna kunnioituksen hiljentää mielesi. Jokainen rukoillen viettämäsi hetki 
on kuin panisit rahaa pankkiin. Me emme kuitenkaan pidättele rukouksiasi pankissa säästötilillä vaan annamme jokaisen rukouksen kulkea vapaasti omaa tietään, ja silti se on sinun pääomaasi; kaikki korko ja muut päivittäiset edut tulevat hyödyksesi. Kasvata rukoustesi määrää ja ota vastaan niiden tuoma apu. Jokainen rukouksesi on enkeli, joka auttaa sinua matkallasi.

Meidän tarkoituksenamme ei ole auttaa sinua rukoustesi muotoilemisessa vaan ainoastaan rohkaista sinua rukoilemaan. Aamu on hyvä aika rukoilemiseen: Ennen kuin varsinaisesti heräät, käyt keskustelua Luojasi kanssa. Kun pääsi lepää edelleen tyynyllä ja silmäsi ovat vielä uniset, heräät Rakkaan Luojasi ääneen. Mikä taivaallisen ihana tapa aloittaa päivä! Tällainen iloinen päivän aloitus tuo mukanaan varmasti monen monta onnellista ihmeiden täyttämää hetkeä!

Ota sen jälkeen meihin sisäisesti yhteys päivän mittaan keskittyneiden rukousten ja mietiskelyn välityksellä. Näin saamasi välähdykset Jumalasta voivat virkistää ja ladata sinua heti, kun olet väsynyt. Jätä huolesi vain meidän haltuumme ja anna meidän kuljettaa ne pois kuin huoltomies roskat. Ei ole olemassa sellaisia murheita, joita emme ottaisi avosylin vastaan, rakas ystävä. Anna ne kaikki pois!

Rukous merkitsee yksinkertaisesti vain ”jälleenliittymistä”, ja jälleenliittyminen Jumalan kanssa on tie loputtomaan innoitukseen ja elinvoimaisuuteen. Rukoilemisesta on tullut joillekin velvollisuus. Velvollisuudentunnostakin tehty rukoileminen on kuitenkin hyvin voimallista ja siitä on hyötyä niille, jotka jo sädehtivät muutenkin. Rukoileminen on näet kuin pysähtyisi huoltoasemalle tankkaamaan, tarkistamaan öljyt ja tekemään kaiken muun tarvittavan. Voit rukoilla milloin tahansa pyrkimällä mielessäsi saamaan yhteyden kotiisi Taivaassa. Pyydä mielessäsi apua rakastavalta Jumalalta, ja rukouksesi on valmis. Voit olla varma siitä, että me olemme aina valmiit auttamaan sinua ja ettei rukouksiasi koskaan tyrmätä.


Kuiskauksia - Doreen Virtue


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
-

 


ISÄ MEIDÄN RUKOUS
 
Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä
meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anne meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta
ja voima ja kunnia iankaikkisesti.
 
Aamen

 


-
 
SUURI RUKOUS
 (Välittänyt Alice Bailey)
-
Valon lähteestä Jumalan mielessä
virratkoon valo ihmisten mieliin.
Tulkoon valkeus maan päälle.
 
Runsauden lähteestä Jumalan sydämestä
virratkoon rakkaus ihmisten sydämiin.
Palatkoon Kristus maan päälle.
 
Keskuksesta, jossa Jumalan tahto tunnetaan,
ohjatkoon tarkoitus ihmisten pieniä tahtoja -
tarkoitus, jonka Mestarit tuntevat ja jota he palvelevat.
 
Keskuksesta, jota kutsumme ihmisroduksi,
toteutukoon Rakkauden ja Valon suunnitelma
ja sulkekoon se oven pahalta.
 
Palauttakoot Valo, Rakkaus ja Voima
järjestyksen maan päälle.
-
Hieman Vapautumisen tiestä - Diana Cooper
-
-
-

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DIANA COOPER - ENKELIT VASTAAVAT

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

RUKOUKSIA


AIKOMUKSEN RUKOUS

Valon enkelit, täyttäkää sydämeni rakkaudella ja kunnioituksella kaikkea elämää kohtaan. Auttakaa minua tunnistamaan jumalallisuus kaikessa, jotta ajatukseni, sanani ja tekoni yhdistäisivät minut korkeimpaan tahtoon. Vahvistakaa aikomustani elää puhtaimpien ajatusten mukaisesti. Avatkaa minussa myös myötätunto niitä kohtaan, jotka rikkovat henkisiä lakeja.
Aamen


RUKOUS RAVINTOLOISSA ISTUVILLE NUORILLE

Kiitos valon ja rakkauden enkelit, että ympäröitte kaikki sellaiset ravintolat ja kapakat, joihin nuoret kokoontuvat. Täyttäkää ravintoloiden omistajien ja johtajien mielet ja sydämet vastuuntunnolla. Syleilkää ja suojelkaa jokaista nuorta, joka astuu ravintolaan. Auttakaa häntä löytämään elämälleen suunta ja merkitys. Niin olkoon.


RUKOUS OMAN HEKENSÄ OTTANEILLE

Rakkaat enkelit, valaiskaa tietä niille, jotka ovat päättäneet omat päivänsä. Ottakaa heidät siipienne suojaan ja ympäröikää heidät rakkaudella. Hälventäkää ahdistusta heidän mielestään ja antakaa heidän löytää voimaa, rohkeutta, rakkautta ja aitoa rauhaa.
Aamen.


RUKOUS TUHOUTUNEEN PAIKAN PALAUTTAMISEKSI ENNALLEEN

Valon enkelit, kiitos että tulitte tälle paikalle ja loitte valonne ja rakkautenne kaikkien niiden ylle, jotka asuvat täällä tai kulkevat tästä ohi. Ympäröikää heidät rakkaudella ja auttakaa heitä jälleen kokemaan oman suuruutensa ja arvonsa. Täyttäkää tämä alua rauhalla. Niin tapahtukoon.


RUKOUS SYDÄMEN PARANTAMISEKSI

Kiitän kaikesta koskaan saamastani rakkaudesta. Pyydän nyt apua vaqpautuakseni kaikesta tuskasta, jotta voisin avata sydämeni täydellisesti. Olkoon niin.
Näin tapahtukoon.


RUKOUS ELÄINTEN PUOLESTA

Auttakaa minua avaamaan sydämeni täysin avoimeksi. Antakaa minun olla ajatusteni, sanojeni ja esimerkkini välityksellä muille rakkauden majakka. Siunatkaa ihmisten julmuudesta kärsivät eläimet ja avatkaa niiden ihmisten sydän, jotka tekevät väkivaltaa.


RUKOUS RUOAN SIUNAAMISEKSI

Kristuksen nimessä pyydän, että tämä ruoka on siunattu ja että maan antimet ravitsevat fyysistä kehoani ja siunaavat henkistä kehoani. Amen.

 

 

©2019 IhanatEnkelit - suntuubi.com