Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

H E N K I O P P A A T


Henkioppaat

-
OPPAAT
 
Jokaisella meistä on henkiopas, sillä kukaan ei kulje maan kamaralla yksin. Samalla kun suojelusenkelimme kulkee vierellämme kaikkien elämiemme ajan, vedämme puoleemme henkioppaita valotasomme mukaisesti, joten saamme avuksemme uusia oppaita kehityksemme myötä.
-
Niillä, joita henkinen elämä ei kiinnosta, saattaa olla sama henkiopas läpi koko elämänsä. Heidän oppaansa on kehittyneempiä mutta ei välttämättä korkeinta mahdollista laatua.
-
Kun heräämme sielumme unesta ja alamme muuttua puhtaammiksi ja keveämmiksi ja keskitymme syvemmin henkiseen elämään, vedämme värähtelyillämme puoleemme edistyneempiä henkioppaita. Planeettamme vetää nyt puoleensa hyvin pitkälle edistyneitä olentoja, jotka odottavat ja tarkkailevat, että kohottaisimme valomme taajuutta, jotta he voisivat ottaa meihin yhteyttä. Nämä korkeat oppaat haluavat kanavoida opastusta, viisautta ja tietoa maapallon henkisten ihmisten välityksellä.
-
Henkioppaat voivat vaimentaa värähtelytaajuuttaan tietylle tasolle tullakseen tapaamaan meitä, mutta meidän on avattava ja puhdistettava itseämme enemmän, jotta korkeimmat oppaat voisivat ottaa meihin yhteyttä. Mitä keveämmäksi muutumme, sitä korkeavärähteisempää opastusta ja tietoa kauttamme välittyy, olimmepa tietoisia siitä tai emme.
-
Kaikki henkioppaat eivät ole eläneet fyysisessä kehossa. Jos he eivät ole inkarnoituneet planeetallemme, heillä on joskus vaikeuksia ymmärtää tunteitamme tai fyysisiä rajoitteitamme. Jokainen kantaa aina vastuun itsestään.
-
Korkeammat oppaat ovat läpikäyneet Itselleen anteeksi antamisen tasot ja ovat erittäin puhtaita olentoja. Heidät on erityisesti koulutettu auttamaan ihmisiä suorittamaan elämäntehtävänsä.
-
Mitä pidemmälle edistyt, sitä todennäköisemmin sinulla on useampia oppaita apunasi kullakin hetkellä. Heistä kukin auttaa sinua elämäsi eri osa-alueilla. Jollakulla kehittymättömällä sielulla on melko varmasti vain yksi opas tai avustaja. Mitä keveämpi värähtelytaajuutemme on, sitä henkisempää apua vedämme puoleemme, joten saatat aistia tai sinulle ehkä kerrotaan eri oppaista lähelläsi. Sinulla saattaa olla kokonainen armeija auttajia henkimaailmassa.
-
-
-
--
-
-

Tekstin alkuperä:

Copyright © 2002 Kustannus Oy Taivaankaari ja Diana Cooper

--

Alkuun

 

-

-


©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com