Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

N I K S U N S I V U T


Tervehdys! 

-

Nimeni on Niksu, kuten otsikosta näkyy :-)

 

Löysin netistä mainoksen "Tee ilmaiset kotisivut". Kiinnostuin asiasta ja päätin katsoa millainen juttu tämä oikein on. Olen omia sivuja väsännyt jo muutaman vuoden, mutta aina yhtä epäonnistuneesti, koska en jaksa keskittyä tuohon "tagi kieleen".

Tämä olikin aivan IHANA juttu minunlaiselle tekijälle, ei tarvita tageja, riittää kun jotakin ymmärtää koneiden päälle.

Enkelit ja henkinen kasvu ovat lähellä sydäntäni, joten sivujen aiheen valinta ei ollut vaikeaa.

Pidin yhteisöä "Ihana Enkelit" , mutta halusin tehdä siitä huolimatta omat enkelisivut, jotka ovat kaikkien nähtävillä.

Kovasti kaipaisin vinkkejä, mitä voisin tehdä tänne lisää, millaisia asioita/vastauksia yleensä etsitään tämän aiheen tiimoilta?

Foorumin otin käyttöön, koska olisi hienoa, jos tänne löytäisi samanhenkisiä ihmisiä kuin minä, keskustelemaan näistä asioista ja toki kaikesta muustakin elämään liittyvästä.

Mutta olitpa kiinnostunut enkeleistä tai et, olisi hienoa jos jätät vieraskirjaan tervehdyksen ja mahdollisen kehitys ehdotuksen ja/tai mielipiteesi sivuistani!

Kuvagalleriaan ja Blogiin pääsee myös kommentoimaan!

-

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 

 

Minulta kysytään usein:

 

Olenko uskovainen?

Ovatko sivuni uskonnolliset?

Uskonko Jumalaan?

 

En ole uskovainen, eikä sivujani ole tarkoitettu uskonnollisiksi, mutta ne saa mieltää sellaisiksi jos siltä tuntuu. Uskon Jumalaan eli suomeksi sanottuna rakkauteen ja sen kaiken kattavaan voimaan.

Minusta jokainen saa uskoa mihin itse haluaa tai olla uskomatta mihinkään. Kaikki me olemme yhtä arvokkaita uskosta ja näkemyksistä huolimatta. Jokainen elää omassa totuudessaan, eikä mikään tapa elää tai uskoa ole väärä.

 

-

-

Teretulemasta myös ystävälistalleni, sinne pääset tästä: YSTÄVÄKIRJA

Sähköpostia voi minulle lähettää tästä: Niksu

-

-

-

Nettiradiot

Musiikkivideoita

-

-

 
 
 
 
ESITTÄYDYN:
 
HIEMAN MINUSTA:
 
Olen syntynyt vuonna 1969, olen naimaton ja yhden lapsen yh-äiti. Tyttäreni on syntynyt vuonna -91 ja siitä asti olemme elelleet kahdestaan. Perheeseemme kuului myös sekarotuinen koira, Mimmu nimeltään, mutta keväällä 2007 jouduimme luopumaan rakkaasta hauvastamme sairauden myötä. Uusina perheen jäseninä meillä on kaksi pojanviikaria eli kissat Manu ja Riku! Suloiset vesselit vaikka välillä aika vintiöitä onkin :-D
Olen syntyisin Tuusulasta, käynyt välillä asumassa Vantaalla ja Keravalla., mutta muutimme Helmikuun alussa 2008 takaisin Tuusulaan.
Työhistoria on kirjava. Olen ollut kaupassa ja kioskissa myyjänä, siivoojana, postittajana, vartijana ja tätä nykyä olen tehtaalla töissä.
 
 
ENKELIHARRASTUKSENI:
 
Enkeliharrastukseni alkoi, kun löysin netistä sivun, josta sai tilata itselleen oman enkelitulkinnan. Se oli niin koskettava ja ihana, että enkelit alkoivat kiinostamaan muutenkin. Hain netistä tietoa enkeleistä ja lueskelin kaikkea mahdollista mitä käsiini löysin. Tilasin jopa Diana Cooperin kirjoittaman "Ihanat enkelit" kirjan. Tuon kirjan myötä perustin MSN:lle yhteisön Ihanat Enkelit. Yhteisö on yhä pystyssä, mutta itse en sitä enää pidä vaan olen keskittynyt ainoastaan tänne omille sivuilleni.
 
 
LUONTEENPIIRTEITÄNI:
 
Tunteellinen, arka, suulas, laiska, kärsimätön, välillä itsekäs, vaihtelunhaluinen, empaattinen, tunnollinen, huumorintajuinen, elän välillä omissa kuvitelmissa :-)
 
 
RAKASTAN:
 
Hyvää ruokaa, nukkumista, lukemista, enkeleitä, pieniä haasteita, laulamista, eläimiä, kesää, uusia asioita ja nautin koneen parissa puuhastelusta.
 -
-

-

 

--

Get the Flash Player to see this player.

--

--
Aikaa juhliin:

--

--

Get the Flash Player to see this player.

©2020 IhanatEnkelit - suntuubi.com